Blue Online

Websites en webwinkels

 

Bezoekadres

Heulweg 25, 2288 GN Rijswijk

 

Correspondentieadres

Postbus 3294, 2280 GG Rijswijk

 

T +31 (0)15 - 212 01 44
F +31 (0)15 - 212 08 29
 

info@blueonlinebv.nl

 

 

 

DWO MD1 als VIP naar ADO-AJAX dames

 
ZOETERMEER - Afgelopen dinsdag mocht het Meiden-D1 elftal van DWO de wedstrijd van ADO-Ajax als VIP bijwonen in het Kyocera-stadion. Vanuit een business unit, met een privé bar en obers die de gasten bedienden, konden de jonge voetbalmeiden de wedstrijd volgen. Na de wedstrijd kwamen enkele spelers van het ADO dames elftal nog langs in de business unit voor een Meet and Greet.
 

De avond werd door de Blue Groep uit Rijswijk cadeau gedaan aan de meiden van MD1 vanwege hun uitzonderlijke prestaties dit voetbalseizoen. Het elftal was winterkampioen geworden door alle TIEN wedstrijden in hun poule in de tweede klasse najaarscompetitie te winnen met maar één tegendoelpunt. Uiteindelijk deelde de KNVB het team twee klassen hoger in en zijn ze naar de hoofdklasse gepromoveerd voor de voorjaarscompetitie. 

 

Dit jongste team in de hoofdklasse D-meiden en het enige team van voetbalvereniging DWO uit Zoetermeer dat in de hoofdklasse speelt, traint wekelijks zeer vooruitstrevend om iedere week beter te worden. Hoewel de meiden moeten wennen aan sterkere tegenstanders, een hoger baltempo en veel minder ruimte in het veld, hebben ze vorige week zaterdag al wel hun eerste overwinning behaald. Hoewel de ADO dames uiteindelijk met 1-6 verloren van Ajax, hebben de meiden van DWO MD1 genoten van de avond. Vooral de looplijnen waren vanuit de hoge box voor de meiden erg verhelderend. 

 

 

 

 

Bekijk alle foto's op de Facebookpagina van DWO MD1.